Sweet Followers

Thursday, 1 November 2012

TIPS INTERVIEW YANG SANTAI DAN LAWAK

Salam. Memandangkan kita semua ni mungkin akan berhadapan dengan interview kan, mungkin anda kat luar sana boleh ikut 6 tips interview dalam video ni.. Seriously, sangat kelakar dan lawak bila tengok video ni. Gaya macam Mat Luthfi pon ada jugak. Tapi dalam komen YOUTUBE, ramai yang cakap muka lelaki ni ada iras-iras dengan AARON AZIZ. OMG. Mesti ramai peminat AARON AZIZ tu tak setuju dengan komen dorang kan. Hehe. Jom kita layan video ni :)


2 comments:

  1. hahaha,, gler aaron aziz laa sgt...

    ReplyDelete
  2. kannn..haha..betui la..ramai yang komen macam tu..hihihi

    ReplyDelete