Sweet Followers

Sunday, 31 January 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)




post signature

Saturday, 14 February 2015

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk update short entri kali ini. Alhamdulillah merasa jugak dapat 4 flat walaupun untuk semester yang terakhir. Alhamdulillah syukur. Lepas ni boleh update entri untuk konvokesyen pulak. Weeeeeehuuu.

Tak lupa jugak terima kasih aku ucapkan kepada seluruh pensyarah, teman, kengkawan yang dah banyak membantu diri ini sehingga sampai ke tahap ni. Alhamdulillah :)

And now, I AM UNOFFICIALLY GRADUATED :')


p/s: Moh laaa kita mencari kerjaaaa ~ Hihihi

post signature

Sunday, 8 February 2015

Pengalaman Mendaki Broga Hills

Assalamualaikum semua :)

Fuhhh berhabuk lamanya dah blog aku ni. Al maklum la busy sangat dengan praktikal, report, thesis bla bla bla. Hahahaha *alasan jer

Okay la, aku nak cerita sikit pasal pengalaman aku mendaki Broga Hills kat Semenyih ni yang sempat aku daki bulan lepas. Alhamdulillah tercapai jugak impian aku nak mendaki gunung walaupun broga je ni. Hihihi

Macam biasa lah dengar cakap orang, nak tengok view lawa dari atas bukit, pergi awal pagi sebab boleh tengok matahari terbit. Aku and the geng pun gerak la dalam pukul 4 pagi cam tu sebab kak nani yang dari klang kena jemput aku dan yangg lain-lain. Seterusnya sampai sana ada la dalam 6 pagi. Sampai jer solat subuh dulu kat surau yang dorang sediakan lepas parking tu. And untuk parking tu, dikenakan bayaran sebanyak RM2.00 untuk sekali masuk. Untung apek tu sebab ramai betul orang yang datang hari-hari padahal parking kat kawasan kelapa sawit je. Hehehe

Okay la bermula pendakian kami pukul 6.30 pagi cam tu. Alhamdulillah tak hujan and track tak la licin pun. At first takut juga sebab banyak orang cerita macam-macam pasal broga ni. Tapi kitorang kuatkan semangat untuk sampai ke atas jugak. Aku sangat-sangat berterima kasih kat geng aku sebab sanggup tunggu aku yang asyik pancit je *malu* maklum lah muatan berat and dah lama tak exercise. Hehehe

So, sampai je kat atas ada la dalam pukul 7.15 pagi. Fuhhhh finally, sampai jugak. Subhanallah, itu yang mampu aku ucapkan bila dapat tengok pemandagan yang sangat cantik dan indah ciptaan-Nya. Okayy jom tengok gambar yang sempat aku amek :)


View dari atas bukit :)


Ni la geng aku. hehe


Spec asyik kelabu je -,-


View matahari terbit, cantik kan?


Awan yang menutupi matahari


we olls da sampai, anda bila lagi? hihi


Haa tengok tu, nak turun semua laju je :p


Okay lah sesape yang nak try naik tu, cubalah sebab ni memang pengalaman yang tak dapat dilupakan. Jangan risau faktor umur ke, faktor berat badan ke sebab bermacam-macam orang dah yang pernah sampai sana okay. Semangat itu penting. Hehehe. Apa-apa pun doakan kami untuk proceed next plan pulak bulan depan. Harap-harap jadi la. Hehehe bye bye :)


post signature

Saturday, 25 October 2014

(TERBARU) Fashion Projects, Mai Tengok !

Assalamualaikum semua. . .

Fashion Projects ~ touch your style (Pemakaian tudung mengikut syariat, InShaAllah)

Actually, ini adalah bisnes kawan aku yang baru nk menceburkan diri dalam bisnes secara kecil-kecilan. So, do support her okay ! Kalau berminat dengan shawl di bawah, boleh lah menghubungi nombor yang telah di nyatakan di bawah ye.

Thank youu :)

SHAWL 2 WARNA

Memperkenalkan shawl 2 warna boleh dipakai kedua dua warna.. Amat selesa dan mudah dibentuk  

Flower broach ATAU jarum channel akan diberi secara percuma

Rm30.00 (termasuk pos)
Wasap:0195268483
Fb: Farahhana Aida
Wechat:farahakim99
Instagram:farahhana_aida



SHAWL HALFMOON

Shawl halfmoon Amat selesa, tidak jarang dan mudah dibentuk labuh seperti yg ditunjukkan dan mengikut cara pemakaian..

Flower broach ATAU jarum channel akan diberi secara percuma

Rm25.00 (termasuk pos)
Wasap:0195268483
Fb: Farahhana Aida
Wechat:farahakim99
Instagram:farahhana_aida



post signature

First Giveaway by Zaki! Namaku

Assalamualakim, lets join :)

Klik banner di bawah okay :)


post signature