Sweet Followers

Saturday, 14 February 2015

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk update short entri kali ini. Alhamdulillah merasa jugak dapat 4 flat walaupun untuk semester yang terakhir. Alhamdulillah syukur. Lepas ni boleh update entri untuk konvokesyen pulak. Weeeeeehuuu.

Tak lupa jugak terima kasih aku ucapkan kepada seluruh pensyarah, teman, kengkawan yang dah banyak membantu diri ini sehingga sampai ke tahap ni. Alhamdulillah :)

And now, I AM UNOFFICIALLY GRADUATED :')


p/s: Moh laaa kita mencari kerjaaaa ~ Hihihi

post signature

7 comments:

  1. fuyooooooh. tahniah makcikkk! nanty dah kerja belanja sy yg belum habis belajar lagi ni. hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi Thankyou awakk :) InshaaAllah awak pun akan menyusul nanti. Heee

      Delete
  2. wahhh congrats akak =) bestnyaaa akak dah habis . hm hm adik baru first year nak masuk sem 2

    ReplyDelete
  3. wee~ tahniah! all the best for job hunting

    ReplyDelete